Disclaimer

1. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Getracht is de informatie actueel te houden. De inhoud van de website wordt met enige regelmaat intern geëvalueerd. Desondanks zijn geen rechten aan de vermelde informatie te ontlenen.

2. P. Smit Tegelwerken B.V. nog de webbouwer geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit van de geboden inhoud. Bij twijfel verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

3. P. Smit Tegelwerken B.V. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie op deze website.

4. De website P. Smit Tegelwerken B.V. bevat een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. P. Smit Tegelwerken B.V. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk te houden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

5. Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere op deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van P. Smit Tegelwerken B.V. tenzij het uitdrukkelijk anders vermeld staat bij het desbetreffende artikel en/of beeld.

Contact


Mail of bel ons vrijblijvend voor informatie >
P. Smit Tegelwerken B.V.
Koning Abelsingel 54, 8262 VB Kampen
The Netherlands
T +31 (0)6 123 92 646
E info@psmittegelwerken.nl